Dagens rett

Lun postei med sopp

Danskene er mestre med sine smørbrød - vår versjon av Dyrlegens nattmat er hva vi kan friste med i dag!

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Lun postei med sopp

Antall porsjoner

1

Ingredienser

2 skiver bacon
1 sopp i skiver
½ ss smør til steking
1 skive grovt rugbrød
100 g grov leverpostei (julepostei)
1 ts sjy eller aspic
1 ts frisk timian

Fremgangsmåte

Stek bacon og sopp raskt på sterk varme i panna.

Ha posteien på skiva og legg på sopp og bacon. Ha over sjy og pynt med timian. Kan godt serveres med en frisk salat ved siden av.

Tips: Varm gjerne posteien litt i ovnen slik at den er lun ved servering.

•  Lag din egen postei med disse oppskriftene

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Det beste krydderet er salt

Ørjan Dahl Olafsen lager «gull av gråstein» på Kvarøy Saltsyderi. Av så å si helt gratis råvarer dukket ideen om Polarsalt opp, og resultatet er et fingersalt i verdensklasse. Kritthvitt og et uttrykk for det rene vannet i havet her ved Polarsirkelen. Les hele saken

Til toppen