Manhattan

Manhattan er den store klassikeren etter Dry Martini og ble etter sigende servert første gang i 1874 på Manhattan Club i New York. En av stedets bartendere mikset denne drinken for Sir Winston Churchills mor; Lady Randolph Churchill, i forbindelse med feiringen av New Yorks nyvalgte guvernør, Samuel J. Tilden.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase.

Manhattan

Ingredienser

3½ cl whisky eller bourbon
2½ cl rød vermut
1-2 dasher Angoustura

Fremgangsmåte

Tilsett angostura direkte i et avkjølt cocktailglass. Rør vermut og whisky med is som deretter siles i cocktailglasset. Pynt med et rødt cocktailbær.

Manhattan Dry lages på tørr vermut.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen