Dagens rett

Marinerte svinekoteletter med cherrytomater

Koteletter er langt i fra noe kjedelig mat, ikke minst når du marinerer dem før du legger dem på grillen.

Helgen frister med godt vær, så hvorfor ikke finne frem grillen? La deg friste av flere gode oppskrifter og artikler om grilling før du inviterer venner og kjente over på en skikkelig grillfest.
 
 
Her har vi brukt ferdig marinerte koteletter, men de deiligste marinader lager du enkelt selv.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Marinerte svinekoteletter med cherrytomater

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 marinerte koteletter av svin
1 bunt frisk grønn asparges
1 beger cherrytomat, rød , gjerne med stilk
1 beger lettrømme
1 pose gresk dressingmix

Fremgangsmåte

Grill kotelettene i 3-4 minutter på hver side.

Legg cherrytomater og asparges på grillen sammen med kotelettene og grilles like lenge. Snus ofte.

Bland dressingpulveret inn i rømmen og server til maten sammen med en god salat.

Annet godt grilltilbehør finner du her

Tips: Knekk av den nederste delen av aspargesen da denne er trenete og vanskelig å spise.

Se hvordan du lager marinade her  

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen