Mat i fokus på nytt hotell

Vil servere gastronomisk frokost.

Mandag åpnet Rica Airport Hotel Stavanger dørene på Sola. I tillegg til å tilby overnatting vegg i vegg med avgangshallen, satser hotellet på å tilfredsstille gjestene i matveien.

- I samarbeid med Olympiatoppen og Gastronomisk Institutt har vi utviklet konsepter med lokal og kortreist mat, sier direktør Magne Torgersen til Rogalands Avis. Hotellet satser særlig på frokosten, og hotellet tar mål av seg til å være blant Norges tre beste i hotellklassen hver morgen.

- For eksempel vil en kokk hver morgen steke speilegg og omeletter i restauranten slik gjestene ønsker dem, sier Torgersen.
Hotellet vil tilby À la carte-meny i restauranten med 184 plasser sju dager i uken. Hotellet tror imidlertid også at de som reiser mye ønsker et enklere, men likevel spennende tilbud, og vil tilby nettopp det i hotellets bar.

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen