Matfest i Stavanger

Gladmat i Stavanger foregår i perioden 25. til 28. juli. Under årets arrangement blir det satt særlig søkelys på gastronomi og sunnhet.

Festivalen er både for å vekke vanlige folks matinteresse, men også en stor fest for hele bransjen i Stavanger. I løpet av festivalens fireårige historie har flere hundre tusen mennesker deltatt på Gladmat.
 
Samarbeid
Gladmat oppsto i nettverket Matfylket Rogaland, som så et behov for å formidle noe av det regionen har å by på innen mat og kultur. Det profesjonelle matfolket skulle sammen med amatørvirksomhet smelte sammen i naturlige og spennende koblinger.
 
Stort engasjement
Engasjementet i regionen er stort når det gjelder mat og matkvalitet. Nybrottsarbeid innen landbruk og matindustriell utvikling har fått en ny og viktig arena.
Årets Gladmat blir fest, sirkus, utflukter og den søte smaken av sol og sommer.
 
Biffhøyskole
I Stavanger skal det blant annet avvikles et eget NM i pizzabaking, mens for eksempel Kjøttbransjens Elitelag står bak biffhøyskolen, grillkurs for voksne, pølsekurs for voksne, barnas pølseskole og barnas grillskole.
 
Festivalen har følgende åpningstider:
Onsdag 25. juli 12.00 til 21.00
Torsdag 26. juli 12.00 til 21.00
Fredag 27. juli 12.00 til 21.00
Lørdag 28. juli 11.00 til 21.00

Forsiden akkurat nå

Til toppen