MEDLEMSBEDRIFTER I VBF

VBF har 24 medlemsbedrifter som representerer verdens ledende vin- og brennevinsprodusenter på det norske markedet. Medlemsbedrifter må være aktiv i bransjen og godkjennes av de andre medlemmene i foreningen.
Redaksjonen
07 Mars 2001 - 11:57

Allied Domecq Norway AS
Aslakvn. 20
0753 OSLO
Tel.: + 47 22 06 56 10
Fax: + 47 22 06 56 11
Kontakt person:Eivind Schoyen

Amundsen AS
P.b.4556 Nydalen
0404 OSLO
Tel.: + 47 23 26 10 00
Fax: + 47 23 26 10 01
Kontakt person:Cathrine Amundsen Dahl
 
Barcardi-Martini Norge AS
P.b.221 Økern
0510 OSLO
Tel.: + 47 22 88 79 50
Fax: + 47 22 88 79 51
Kontakt person:Trond Karlsen
 
Best Buys International AS
P.b.342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.: + 47 21 50 18 80
Fax: + 47 21 50 18 81
Kontakt person:Geir Sviland

Brand Partners AS
P.b.342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.:+ 47  21 50 80 40
Fax:+ 47  21 50 18 01
Kontakt person:Erik Amundsen

Diageo Norge AS
P.b.377 Skøyen
0212 OSLO
Tel.:+ 47  22 51 59 00
Fax:+ 47 22 51 59 01
Kontakt person:Jörgen Andersson

Einar A. Engelstad AS
Aslakvn. 20
0753 OSLO
Tel.: + 47 22 06 56 00
Fax: + 47 22 02 56 01
Kontakt person:Britt Engelstad
 
Eurowine AS
P.b.5051 Majorstua
0301 OSLO
Tel.:+ 47 22 85 09 09
Fax: + 47 22 85 09 00
Kontakt person:Petter Wulff
 
Hans A. Flaaten Vins AS
Nerhavna 28
1349 Rykkinn
Tel: 67 13 55 60
Fax: 67 13 36 08
Kontakt person: Nils H. Flaaten

Gaia Wine & Spirits AS
P.b.4787 Sofienberg
0506 Oslo
Tel: 23 29 29 83
Fax: 23 29 29 81
Kontakt person: Lars Geir J. Helliesen

Haugen-Gruppen AS
P.b.14
1541 VESTBY
Tel.: + 47 64 98 60 00
Fax: + 47 64 98 60 01
Kontakt person:Birgir Gudjonsson
E-post:FIXME: Link format not implemented: <link>birgir.gudjonsson@haugen-gruppen.no

Maxxium Norge AS
P.b.4531 Nydalen
0404 OSLO
Tel.: + 47 22 02 64 00
Fax: + 47 22 95 29 59
Kontakt person:Johnny Gadderud
 
Modern Wines AS
Dronningensgt. 8A
0152 Oslo
Tel.: + 47 24 14 99 00
Fax: + 47 24 14 99 01
Kontakt person:Pål Atle Skjervengen

Moestue Grape Selections AS
P.b.6500 Rodeløkka
0501 OSLO
Tel.: + 47 22 15 93 50
Fax: + 47 22 15 93 52
Kontakt person:Christopher Moestue

Nordic Beverage Company
Kristian August gt. 19
0164 Oslo
Telefon: 23 35 48 00
Fax: 23 35 48 05
Kontaktperson: Inge Hilland

Hjemmeside: http://www.nbeverage.com 

Norex International AS
Hegdehaugsveien 31
0352 OSLO
Tel.: + 47 23 19 68 50
Fax:+ 47  22 46 83 30
Kontakt person:Roar Tofte
 
Norsk Vinsalg AS
Rådhusgaten 25
P.b.1426 Vika
N - 0115 Oslo
Telefon: + 47 22 41 40 97
Fax: + 47 22 41 40 99
Kontakt person:Odd Godager
 
Palmer & Co AS
P.b.5120 Majorstua
0302 OSLO
Tel.: + 47 23 33 38 70
Fax: + 47 23 33 38 71
Kontakt person:Ida Palmer
 
Robert Prizelius AS
P.b.5051 Majorstua
0301 OSLO
Tel.: + 47 23 19 86 70
Fax: + 47 23 19 86 75
Kontakt person:Morten Klebo Espe

Stenberg & Blom AS
P.b.10 Manglerud
0612 OSLO
Tel.: + 47 23 24 38 80
Fax: + 47 23 24 38 99
Kontakt person:Fredrik Blom
 
Strøm AS
P.b.342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.: + 47 21 50 18 60
Fax:+ 47 21 50 18 61
Kontakt person:Geir Eikeland
 
Vinarius AS
P.b.257
1377 BILLINGSTAD
Tel.: + 47 66 77 60 10
Fax: + 47 66 77 60 09
Kontakt person:Jørn Abrahamsen

Vincompagniet AS
P.b.342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.: + 47 22 12 81 00
Fax: + 47 22 12 81 01
Kontakt person:Kirsten Syvertsen

Winetailor AS
P.b.654
1411 KOLBOTN
Tel.:+ 47 66 81 71 30
Fax:+ 47  66 81 71 56
Kontakt person:Jacob Opedal

 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset
+
Ukens vin

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset

For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere
+
Tester
74 vinnyheter fra Tyskland testet spesialpol april 2024

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere

Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør
Dagens rett

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør

Nå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sett tonen for sommeren med sjømat, musikk og vin
Matkurs og vinkurs
Vinmiddag i Oslo 13. juni

Sett tonen for sommeren med sjømat, musikk og vin

Den 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset
+
Ukens vin

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset

For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her