MEMBERS 2003

The Association of Norwegian Wine and Spirits Importers has  24 member companies represents the worlds leading wine- and spirits producers in the Norwegian marked. To become a member, the company needs to do business in Norway, and approval ne
Redaksjonen
31 Januar 2000 - 12:58

Allied Domecq Norway AS
Aslakvn. 20
0753 OSLO
Tel.: + 47 22 06 56 10
Fax: + 47 22 06 56 11
Contact person: Eivind Schoyen

Amundsen AS
P.O. Box 4556 Nydalen
0404 OSLO
Tel.: + 47 23 26 10 00
Fax: + 47 23 26 10 01
Contact person: Cathrine Amundsen Dahl
 
Barcardi-Martini Norge AS
P.O. Box 221 Økern
0510 OSLO
Tel.: + 47 22 88 79 50
Fax: + 47 22 88 79 51
Contact person: Trond Karlsen
 
Best Buys International AS
P.O. Box 342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.: + 47 21 50 18 80
Fax: + 47 21 50 18 81
Contact person: Geir Sviland

Brand Partners AS
P.O. Box 342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.:+ 47  21 50 80 40
Fax:+ 47  21 50 18 01
Contact person: Erik Amundsen

Diageo Norge AS
P.O. Box 377 Skøyen
0212 OSLO
Tel.:+ 47  22 51 59 00
Fax:+ 47 22 51 59 01
Contact person: Jörgen Andersson

Einar A. Engelstad AS
Aslakvn. 20
0753 OSLO
Tel.: + 47 22 06 56 00
Fax: + 47 22 02 56 01
Contact person: Britt Engelstad
 
Eurowine AS
P.O. Box 5051 Majorstua
0301 OSLO
Tel.:+ 47 22 85 09 09
Fax: + 47 22 85 09 00
Contact person: Petter Wulff
 
Hans A. Flaaten Vins AS
Nerhavna 28
1349 Rykkinn
Tel: 67 13 55 60
Fax: 67 13 36 08
Contact person:  Nils H. Flaaten

Gaia Wine & Spirits AS
P.O. Box 4787 Sofienberg
0506 Oslo
Tel: 23 29 29 83
Fax: 23 29 29 81
Contact person:  Lars Geir J. Helliesen

Haugen-Gruppen AS
P.O. Box 14
1541 VESTBY
Tel.: + 47 64 98 60 00
Fax: + 47 64 98 60 01
Contact person: Birgir Gudjonsson
E-mail: FIXME: Link format not implemented: <link>birgir.gudjonsson@haugen-gruppen.no

Maxxium Norge AS
P.O. Box 4531 Nydalen
0404 OSLO
Tel.: + 47 22 02 64 00
Fax: + 47 22 95 29 59
Contact person: Johnny Gadderud
 
Modern Wines AS
Dronningensgt. 8A
0152 Oslo
Tel.: + 47 24 14 99 00
Fax: + 47 24 14 99 01
Contact person: Pål Atle Skjervengen

Moestue Grape Selections AS
P.O. Box 6500 Rodeløkka
0501 OSLO
Tel.: + 47 22 15 93 50
Fax: + 47 22 15 93 52
Contact person: Christopher Moestue

Nordic Beverage Company
Kristian August gt. 19
0164 Oslo
Telefon: 23 35 48 00
Fax: 23 35 48 05
Kontaktperson: Inge Hilland

Norex International AS
Hegdehaugsveien 31
0352 OSLO
Tel.: + 47 23 19 68 50
Fax:+ 47  22 46 83 30
Contact person: Roar Tofte
 
Norsk Vinsalg AS
Rådhusgaten 25
P.O. Box 1426 Vika
N - 0115 Oslo
Telefon: + 47 22 41 40 97
Fax: + 47 22 41 40 99
Contact person: Odd Godager
 
Palmer & Co AS
P.O. Box 5120 Majorstua
0302 OSLO
Tel.: + 47 23 33 38 70
Fax: + 47 23 33 38 71
Contact person: Ida Palmer
 
Robert Prizelius AS
P.O. Box 5051 Majorstua
0301 OSLO
Tel.: + 47 23 19 86 70
Fax: + 47 23 19 86 75
Contact person: Morten Klebo Espe

Stenberg & Blom AS
P.O. Box 10 Manglerud
0612 OSLO
Tel.: + 47 23 24 38 80
Fax: + 47 23 24 38 99
Contact person: Fredrik Blom
 
Strøm AS
P.O. Box 342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.: + 47 21 50 18 60
Fax:+ 47 21 50 18 61
Contact person: Geir Eikeland
 
Vinarius AS
P.O. Box 257
1377 BILLINGSTAD
Tel.: + 47 66 77 60 10
Fax: + 47 66 77 60 09
Contact person: Jørn Abrahamsen

Vincompagniet AS
P.O. Box 342 Skøyen
0213 OSLO
Tel.: + 47 22 12 81 00
Fax: + 47 22 12 81 01
Contact person: Kirsten Syvertsen

Winetailor AS
P.O. Box 654
1411 KOLBOTN
Tel.:+ 47 66 81 71 30
Fax:+ 47  66 81 71 56
Contact person: Jacob Opedal

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt

Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Dagens rett

By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline

Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Dagens rett

Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt

Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her