Mer gatemat på Plah

Åpner ny gastrobar med asiatisk «Street Food».

Etter et års ombygging åpner Plah 24. juni dørene i Hegdehausveien i Oslo. Nykommeren Plah Bar er ifølge en pressemelding en moderne gastrobar med unike cocktails og en rendyrking av konseptet «Street Food» fra Thailand og Sørøst Asia. Stilen skal være uformell og avslappet, og maten skal være enklere enn i Plah Restaurant.

Den skal fremdeles være en moderne og innovativ thai restaurant. Interiøret er imidlertid nytt, med møbler signert Philippe Starck, tykke gardiner og puter i thaisilke sydd i Bangkok.

Forsiden akkurat nå

Det beste krydderet er salt

Ørjan Dahl Olafsen lager «gull av gråstein» på Kvarøy Saltsyderi. Av så å si helt gratis råvarer dukket ideen om Polarsalt opp, og resultatet er et fingersalt i verdensklasse. Kritthvitt og et uttrykk for det rene vannet i havet her ved Polarsirkelen. Les hele saken

Til toppen