Dagens rett

Mexi-koteletter

Grillsesongen er vel stort sett over for i år. Koteletter kan vi likevel med godt resultat tilberede på stekeplata året rundt. Dagens oppskrift er ganske kraftig, så derfor anbefaler vi et godt øl som drikkefølge. Og det er på polet du må dersom du ønsker en kraftig ølsort, slik som dagens forslag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Mexi-koteletter

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 koteletter
2 ss olje / smør til steking
1 paprika
4 ss sterk chilisaus
1 boks chilibønner
1 mais evt. med paprika

Fremgangsmåte

Strø godt med krydder på kotelettene og stek dem gylne på begge sider i litt olje.

Skjær paprikaen i strimler og la dem steke med kotelettene. Hell over chilisausen, legg over lokk og la kotelettene trekke i ca. 10 minutter på svak varme. Tilsett bønner og mais og la det trekke i et par minutter til alt er varmt.

Server med hvetetortilla, jalapenos og en salat med mais og avocado.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen