Dagens rett

Mexikansk eggerøre

En enkel eggerett kan meget vel smake svært godt og også være akkurat det du trenger midt i uka. Egg og vin er vanskelig, og derfor er det øl vi anbefaler til retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Meksikansk eggerøre

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

1 stk. finhakket løk
1 stk. finhakket rød chili uten frø
2 ss olje
6 stk. egg
½ ts salt
½ ts pepper
2 stk. tomat - hakket

Fremgangsmåte

Stek først løk og chilipepper i olje til løken er blank.

Visp sammen egg, salt og pepper og bland i tomatene, løk og chilipepper.

Bruk forholdsvis sterk varme på pannen.

Hell i eggeblandingen og dra sammen langs pannebunnen etterhvert som det stivner. Server eggerøren varm.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen