Dagens rett

Mezze Penne Tricolore med spinat og scampi

En lekker pastarett, inneholdende pasta av det fargerike slaget, scampi og en tanke hvitløk, er dagens middagsforslag fra Apéritif. Denne retten tilbereder du ganske raskt og effektivt. Som vinforslag får du i dag tips til en sydfransk hvitvin. Smaklig måltid.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Mezze Penne Tricolore med spinat og scampi

Antall porsjoner

4

Ingredienser

350 g Mezze Penne Tricolore La Collezione Barilla
250 g renset scampi
250 g spinat (gjerne fersk)
3 ss extra virgin olivenolje
1 hvitløksfedd
salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

Hakk opp hvitløken og brun den i olje. Ha i spinat, og senk varmen. Tilsett scampi, en klype salt og litt vann. La det hele småkoke noen minutter. Ikke kok scampien for lenge, da blir den seig.

Kok opp 4 liter vann, tilsett 2 ss salt og Mezze Penne Tricolore.

La pastaen koke i 11 minutter og la den renne av i et dørslag. Bland i resten av ingrediensene og smaksett med nykvernet pepper.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Flere pastaretter i Apéritifs store kokebok (klikk)

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen