Dagens rett

Middagstips når du har mye å tenke på

Det nærmere seg 17. mai, og middagen må være unnagjort i en fei. Club sandwich er alltid godt. Denne oppskriften er superrask.

Denne etter hvert så kjente sandwichen har vært å finne på amerikanske menyer i godt over hundre år.

Her er historien om sandwichen

Den bør ideelt sett lages helt fra bunnen av, men i dag er det greit å bruke ferdigstekt kjøtt eller rester.

Har du imidlertid god tid og full kontroll foran helgen, er det bare å trå til. Stekte poteter , pommes frites   eller potetsalat er vanlig å få servert ved siden av en club sandwich, det er også coleslaw og syltede grønnsaker av ulike slag.

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Club sandwich med kylling

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

4 skiver brød
litt smør
1-2 ss dijonsennep
4-8 salatblader
8 skiver røkt pålegg av kylling eller kalkun
2 ss majones (kan sløyfes)
2 tomater
2 hele sylteagurker, evt. sylteagurkskiver

Fremgangsmåte

Rist brødskivene lett i en brødrister eller i stekeovnen.

Avkjøl skivene og ha på smør og sennep. Legg på salat og røkt pålegg av kylling eller kalkun. Skiver av grillet kylling kan også brukes.

Avslutt med oppskåret tomat og sylteagurk. Legg to og to skiver mot hverandre og del sandwichene i to fra hjørne til hjørne.

Spis sandwichene slik de er eller server med stekte potetbåter ved siden av.

Sendt inn av

Foto: Per Alfsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Flere gode middagstips

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine
- uansett hvor du befinner deg.
 
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen