Dagens rett

Middelhavskylling med pasta

Kombinasjonen kylling og pasta er både enkelt og smakfullt. Du bruker ikke lang tid på å lage i stand dette måltidet. Tomatsausen medvirker til at vi går for rødviner som drikkeforslag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Middelhavskylling med pasta

Antall porsjoner

2

Ingredienser

2 stk. kyllingfilet
litt salt og pepper
litt fersk parmesan
oliven
frisk oregano

Basilikum- og tomatsaus:
1 stk. løk i båter
1 boks hermetiske tomater
ca ½ ts sukker
1 ss finhakket frisk basilikum evt. oregano

Fremgangsmåte

Stek kyllingfiletene i olje i en panne i 3-4 minutter på hver side. Ha på salt og pepper og la filetene hvile i 3-4 minutter.

Fres løk og hvitløk i litt olje i en kjele til løken er blank. Tilsett knuste, hermetiske tomater, litt sukker og basilikum eller oregano. La alt putre i noen minutter. Smak til sausen med salt og pepper.

Server kyllingfiletene med pasta og saus. Høvle litt fersk parmesan på toppen og pynt med oliven og oregano.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen