Miljø i sentrum på Jeløy

Hotell Refsnes Gods er sertifisert som Miljøfyrtårn.

Refsnes Gods på Jeløy ved Moss fikk nylig Miljøfyrtårndiplomet som bevis på at hotellet setter miljøet i fokus.

- Det har vært en lærerik og krevende prosess. Nå gjenstår det daglige arbeidet med å jobbe mot målet om stadig å bli bedre, sier hotelldirektør Gunn Salbuvik.

I arbeidet med sertifisering har hotellet oppdatert HMS-systemet, endret innkjøpsrutiner med fokus på miljøvennlige varer, økologiske produkter og ikke minst tiltak for avfallsreduksjon og økt sortering.

- Nå kan vi måle oss selv ut fra miljøstandardene og kontrollere at vi stadig blir litt bedre, slik vi må i følge kravene, sier hotelldirektøren.

Refsnes Gods er en del av De Historiske Hotel & Spisesteder, som har som mål å sertifisere alle sine medlemmer som Miljøfyrtårn i løpet av 2013.

LES OGSÅ: De historiske på servicetoppen

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen