Dagens rett

Minestrone al pesto

Dette er en enkel og fantastisk god "slektning" av den italienske minestronesuppen. Den har store variasjoner fra nord til sør i Italia, men basisen med pasta, bønner og forskjellige grønnsaker er den samme. Selvsagt med italiensk vin til.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Minestrone al pesto

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g kjøttdeig
2 ss olje
1 l vann
1 stk. kjøttbuljongterning
4 dl pasta
1 løk
1 boks røde bønner
½ pk. frossen grønnsaksblanding
1 boks hermetiske tomater
1 ts salt
½ ts nykvernet pepper
ca. 3 ss revet parmesan
ca. 6 ss pesto

Fremgangsmåte

Brun kjøttdeigen i olje i en gryte. Tilsett vann og buljongterning og kok opp.

Ha i pasta og finhakket løk og la småkoke 5-6 minutter.

Tilsett grønnsaksblandingen, bønner og tomat, og la gryta småkoke 4-5 minutter.

Smak til med salt og pepper, og server med en spiseskje pesto og litt nyrevet parmesan i hver suppeskål.

Smaker godt med brød til.

Les mer om pesto her

Sendt inn av

Foto: Morten Brun

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen