Dagens rett

Det er ikke mer som skal til for å lage ekstra middagshygge

Denne oppskriften gir mye smak med liten investering, verken i tid eller penger. Slik blir det fest midt i uka.

Svinefilet er perfekt når du skal ha noe enkelt og raskt. Men uten at det går ut over smaken. Som her hvor det egentlig er grønnsakene som sørger for mest smak.

Se våre andre lekre retter med svinefilet

Her registrerer deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Minuttbiff av svin med hvitløksgrønnsaker

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

600 g indrefilet av svin
4 ss maisolje
4 gulrøtter i tynne strimler
200 g aspargesbønner
4 strimlet vårløk
8 fedd hvitløk
2 ss smør
2 ts salt
1 ts pepper

Fremgangsmåte

Del svinefileten slik at du får to tynne biffer. Bank dem forsiktig ut med håndbaken.

Brun biffene raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter.

Smelt smør i en liten kjele og legg i grønnsaker og hvitløk.

Tilsett såvidt litt vann og smørdamp grønnsakene til de er knapt møre.

Flere retter med svinefilet

Sendt inn av

Foto: Veslemøy Vråskar

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Til toppen