Dagens rett

Mozzarella med Salamichips og Salsa

Kjapt og deilig. Ikke alle måltider trenger å forberedes eller brukes lang tid på. Her får du servert en rett du kanskje kan trekke frem rett som det er i løpet av sommeren? Tørsten slukker du med naturlig vann.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Mozzarella med Salamichips og Salsa

Antall porsjoner

4

Ingredienser

20 tynne skiver salami
8 skiver mozzarella

Salsa
1 rød chili
1 rød paprika
1 liten løk
1 hermetiske tomater uten juice
10 blader basilikum
1 dl olivenolje
1 presset lime
1 ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte

Legg salamiskivene på en rist i stekeovn på 150° C i ca. ½ time, eller rist dem eventuelt i en panne. Skivene skal være sprøe og tørre.

Legg salami, mozzarella og salsa lagvis på et fat. Pynt med resten av salsaen og friske urter.

Salsaen:
Ta frøene ut av chilipepper og paprika. Ha alle ingrediensene i en food processor. Kjør maskinen til alt er grovhakket. Smak til med salt og pepper.

La sausen trekke i 1 time i kjøleskap før servering.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen