Matkurs 21. oktober

Nå kan du også lage viltretter som på de beste restauranter

Landets ledende kokker lærer deg å lage lekre retter av vilt. Kvelden avsluttes med et festmåltid med utvalgte viner.

Har du vilt i fryseren du har lyst å lage noe nytt og spennende av, er dette kurset som skapt for deg. Det passer like godt om du planlegger å kjøpe inn vilt i høst.

Her blir det nemlig utførlig demonstrasjon av utbeining av lår og av sadel, ribbing og utbeing av rype samt graving og speking.

Videre lærer du om steking av kjøtt - helt og i biter. Du er også med og lager kraft og viltsaus i tillegg til viltpaté og carpaccio av vilt. Selvsagt lærer du også å lage passende garnityrer til ulike retter av vilt. 

Kvelden avsluttes med en fantastisk 4-retters middag med utvalgte viner til. Menyen du får servert ser du lengre ned i artikkelen.

 Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage utsøkte retter av vilt og imponere alle i omgangskretsen.

Apéritifs matkurs er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen sammen med landets ledende kokker. Kokkene lærer deg alle triksene og fremgangsmåtene slik at dine viltretter blir som proffenes - hver eneste gang. 

Forsiden akkurat nå

Til toppen