Nøgne Ø blir større

Grimstad-bryggeriet utvider på samme adresse som det har vært brygget øl i 10 år. Og kan snart by på mer enn øl.

Etter 10 år med brygging på Rykene Kraftstasjon identifiseres Nøgne Ø med denne 100 år gamle bygningen. Det var derfor naturlig å bygge videre på eksisterende adresse.

Men det var ikke gitt at det skulle bli en fortsettelse. Allerede i 2009 hadde bryggeriet vokst ut av lokalene. Mange alternativer ble vurdert. Men da Hansa Borg kjøpte seg inn i Nøgne Ø i 2014, ble alle forslag skrinlagt. Gjennom Hansa Borg fikk Nøgne Ø muligheten til å bruke ledig kapasitet hos behovet for større plass ble redusert.

Nøgne Ø Porter ble Årets Øl i 2013

Det nye bryggeriet bygges i forbindelse med kraftstasjonen og byggestart er forventet i juni i år.

Og i 2014 ble Nøgne Ø Imperial Stout best i sin kategori

Nøgne Ø satser på at bryggeriet skal bli en enda bedre destinasjon for publikum, og det satses stort på å trekke interesserte til Grimstad. Ideen om «det åpne bryggeriet» skal videreføres, og i tillegg til omvisninger og smakinger, blir det lagt opp til både restaurantdrift, små konserter og enda en god grunn til å dra til Grimstad.

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen