Nøgne Ø vurderer brewpub

Det ambisiøse Grimstad-bryggeriet ser på mulighetene for å åpne bryggeripub i Oslo.

- Vi ser at det hadde vært spennende å drive brewpub, samtidig som vi ikke vet noen ting om det å drive restaurant/bar.  Med de rette partnerne er vi overbevist om at vi kan skape Norges beste ølsted på null komma svisj, slår Kjetil Jikiun i Nøgne Ø fast.

Bryggeriet søker etter en partner eller investor for sammen å kunne skape et ølparadis, helst i Oslo. -Vi tenker oss et samarbeid der vi driver bryggeri og våre partnere driver restaurant under samme tak. Enten som ett AS, eller to, forklarer Jikiun.

Forsiden akkurat nå

Det beste krydderet er salt

Ørjan Dahl Olafsen lager «gull av gråstein» på Kvarøy Saltsyderi. Av så å si helt gratis råvarer dukket ideen om Polarsalt opp, og resultatet er et fingersalt i verdensklasse. Kritthvitt og et uttrykk for det rene vannet i havet her ved Polarsirkelen. Les hele saken

Til toppen