Norex velger Vectura som ny logistikkpartner

Fra og med siste uken i mars er Vectura AS valgt som ny logistikkpartner for hele produkt- og merkeporteføljen til vin- og brennevinsagenten Norex International AS. Fra samme tidspunkt er samarbeidet med Qvale-gruppen avsluttet. Dermed ser vi det første resultatet av konkursen i Qvale-gruppen og konkurransen om å overta porteføljen på distribusjonssiden.

Norex International er agent og importør av sterke merkevarer som Absolut Vodka, Glenfiddich, Grant''s og Hennessy, samt en rekke kjente vinmerker. Den sterke porteføljen av vin- og brennevinsmerker er dermed sikret fortsatt effektiv distribusjon. Selskapet regner derfor med å videreføre fjorårets fremgang også inneværende år.
 
Absolut størst
I år 2000 ble blant annet Absolut Vodka det største vodkamerket på Vinmonopolet for første gang siden Norex introduserte Absolut på det norske marked i 1983. Salgsøkningen for vodkaen i denne kanalen var på hele 14,3 prosent, og markedsandelen er nå på 16,5 prosent, heter de i en pressemelding fra selskapet.

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen