Norges beste kokker velger norsk

Harald Osa og Tron Moi valgte bestikk fra Norsk Stålpress.

Osa da han var sjef ved Gstronomisk Institutt i Stavanger, Moi valgte Stålpress da han startet opp Bølgen & Moi på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
 
- Gjennom det siste året har vi hatt gleden av å bruke deres bestikk UNA under våre arrangementer. Tilbakemeldingene fra våre kursdeltakere er utelukkende positive. Det er svært hyggelig for oss som arrangør å kunne vise moderne design som er funksjonelt og som er med på å skape et vakker bord. I tillegg er dette bestikket godt egnet til den hardhendte behandlingen som storhusholdningsdriften gir. Totalt sett er vi særdeles fornøyd med bestikket og den positiviteten det har skapt, skriver Harald Osa til Norsk Stålpress etter et års bruk av UNA i 1995. I 1998 har Osa forlatt Gastronomisk Institutt, mens UNA blir fortsatt dekket på bordene.

Forsiden akkurat nå

Til toppen