Norsk og tysk husmannskost på menyen

– Jeg har jo fått med meg at nordmenn er glade i svineknoker og pølser.

For åtte år siden fristet et tilbud om jobb som restaurantsjef ved Clarion hotell i Tromsø Anna Seiffert til å flytte fra Tyskland til Norge.
 

Nå åpner hun sitt eget spisested på Workinntunet. Navnet er Vel bekomme.
 

– Jeg la merke til at det manglet et eget spisested som serverer husmannskost, så da satser jeg på det, sier Seiffert til itromso.no.
 

Hun mener det ikke er så stor forskjell på den tyske og den norske varianten.
 

– Jeg har jo fått med meg at nordmenn er glade i svineknoker og tyske pølser, sier hun og lover at restauranten blir den eneste i Tromsø som serverer ekte tyske pølser.

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen