NORWEGIAN WINE EXPO 2003

Lukket fagmesse for vin- og brennevinsbransjen, HORECA-ansatte og ansatte ved Vinmonopolet. 24. - 26. august 2003 i Oslo Spektrum

VBF (Vin- og brennevinsimportørenes forening) står bak messen hvis formål er å bygge en sterk og aktøruavhengig fagmesse som kan bidra til å styrke identiteten, være en effektiv møteplass for leverandører og kunder og hvor internasjonale produsenter kan komme i kontakt med den norske bransjen. I tillegg ønsker VBF og tilby et sterkt faglig innhold, samt benytte messen som arena for å rette den offentlige oppmerksomheten mot viktige bransjesaker.
 
Vel møtt til en spennende fagmesse 24.-26. august i Oslo Spektrum!
 
Dersom du har spørsmål kan du sende en e-post til NWX-sekretariatet på halvorsen@gambit.no eller ring Henrik Halvorsen på tlf. 22.04.82.05.

Vennligst besøk NWXs sine egne hjemmesider på http://www.NWX.no , hvor du vil finne alt du trenger å vite, både som utstiller og besøkende, angående årets viktigste messe for vin- og brennevinsbransjen i Norge.

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen