Ny koffeindrikk i handelen

"Bawls, et nytt energikick til det norske folk! - Verden blir aldri den samme..." påstår den norske importøren av denne drikken, European Trade Partner AS. Apéritif har ikke selv smakt nyheten, men kanskje er dette produktet alle med behov for store mengder koffein har ventet på?

Koffein i form av energidrikker er på full fart inn i det norske markedet. Nordmenn har blitt et folk i fart - et folk på koffein!
Til tross for strengere offentlige krav til koffein enn våre naboland skal, i følge pressemeldingen fra importøren, en flaske Bawls gi deg mer energikick enn du får av en cola eller en kopp kaffe.

Flasken er eksklusiv og stilren, men har samtidig et røft utseende. Drikken er nøytral og god på smak og treffer folk i alle aldre og genre.

Bawls Guarana kommer opprinnelig fra USA og ble første gang lansert i Miami, Florida 1997. Siden den gang har Bawls blitt spredt rundt i verden og etter en suksessfull inntreden på det danske og svenske markedet står endelig Norge for tur!

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen