Ny redaktør i Ren Mat

Wanda Widerøe varsler endringer i magasinet.

- De store forandringene kommer i nr. 1, februar 2012, sier Wanda Widerøe. Den nye redaktøren i Ren Mat vil nå ut til og engasjere flere lesere som setter mat, helse og et økologisk levesett høyt i sin hverdag, melder magasinet på sine nettsider oikos.no.

- Dette blir morsomt, det er prime time for økologiske råvarer og levesett, mener Widerøe.

I forrige uke meldte imidlertid Nationen at Nortura sliter med å få sine økologiske produkter inn i dagligvarebutikkene og opp i forbrukernes handlevogner. Selskapet vurderer derfor å legge ned merkevaren «Økologiske Norgården», som i dag består av over 40 økologiske produkter.

Widerøe vil satse på alternative distribusjonskanaler for å nå målet om å selge rundt 10 000 eksemplarer av magasinet. I dag har Ren Mat et opplag på 3000, bortsett fra to spesialutgaver som utgis i et langt høyere opplag.

Wanda Widerøe kommer fra redaktørstillingen i matmagasinet NORD. Hun har også ledet SAS Magasinet og Perspektiv, og var i mange år informasjonssjef og redaktør i Skiforeningen.

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen