Ny salgs- og markedsdirektør i Mack:

Kari H. Slaattelid (40) er ansatt som ny salgs- og markedsdirektør i Macks Ølbryggeri. Hun leder i dag TVTromsø og har 15 års erfaring fra hotell- og serveringsbransjen.
Redaksjonen
01 Juli 2005 - 02:00

Det er en erfaren hotell- og restaurantleder Mack Ølbryggeri nå ansetter som ny salgs- og markedsdirektør. Kari H. Slaattelid har lang erfaring fra virksomheter både i Tromsø og i andre deler av landet. De siste fire årene har hun vært daglig leder og ansvarlig redaktør for TVTromsø.
 
Slaattelid er utdannet blant annet på Norsk hotellhøgskole og gjennom A-Pressens topplederprogram. Hun har blant annet vært salgssjef på Grand Nordic Hotell Tromsø, daglig leder for Dickens i Bergen og hotelleder ved Bardufosstun kurs- og treningssenter.
 
Slaattelid skal bidra til å utvikle salgs- og markedsapparatet til bryggeriet, både strategisk og operativt, og vil være en del av ledergruppen i selskapet.
- Kari H. Slaattelid har de kvaliteter vi søkte etter hos vår nye direktør. Den solide erfaring fra hotell- og restaurantbransjen og hennes evne til å snu TVTromsø fra et underskuddsforetak med uviss framtid, til et sunt selskap med en solid posisjon i markedet, veide tung da vi besluttet å ansette henne, sier administrerende direktør Harald Bredrup i Macks Ølbryggeri.
 
Han trekker spesielt fram hennes aktive og systematiske salgs- og markedsarbeid, kombinert med sunn kostnadsstyring, da hun ledet snuoperasjonen i TV-selskapet.
- Som en kjent merkevare, med produkter de fleste har en mening om, var det viktig å finne en salgsleder med kompetanse på markedskommunikasjon. Slaattelids mediebakgrunn og erfaring med blant annet å bygge merkevaren TVTromsø, vil være til hjelp for Mack i vår videre prosess med å bygge og posisjonere våre produkter og selskapet, sier Bredrup.
 
Mack er et av landsdelens sterkeste merkevarer og bryggeriet har utviklet seg til å bli et av landsdelens største privateide selskaper.
- Dette er den mest spennende og samtidig mest utfordrende stillingen innen salgs- og markedsføring i Nord-Norge. Jeg ser fram til å starte arbeidet med å løfte denne tradisjonsrike virksomheter videre, samtidig som jeg er ydmyk overfor de verdier som er bygget i bryggeriets kvalitetsprodukter gjennom mer enn 125 år, sier Kari Slaattelid. Hun vil tiltre stillingen senest 1. oktober.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset
+
Ukens vin

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset

For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere
+
Tester
74 vinnyheter fra Tyskland testet spesialpol april 2024

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere

Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør
Dagens rett

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør

Nå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sett tonen for sommeren med sjømat, musikk og vin
Matkurs og vinkurs
Vinmiddag i Oslo 13. juni

Sett tonen for sommeren med sjømat, musikk og vin

Den 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset
+
Ukens vin

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset

For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her