Ny sjef, nytt navn

Restauranten i Sentrum Hotell får nytt navn, ny kjøkkensjef og blir den første med økologisk meny i Eid i Nordfjord.

Den nye kjøkkensjefen er Frøydis Torvik Wichne, som i tre år har drevet med oppdrett av økologisk høylandsfe.
 
Tar med ku
Hun har blant annet erfaring som kokk til sjøs.
 
Nå tar hun med seg både kokkekunstene og høylandsfeet til restauranten ved Eid Rådhus.
 
Nyåpningen skjer lørdag 25. april, og restauranten har fått navn etter det mest kjente eksemplaret av arten skotsk høylandsfe.
 
Kjendis
- Navnet blir Restaurant Melron, etter oksen som rømde fra gården min på Stårheim. Den kom jo på Vestlandsrevyen, og ble litt av en lokalkjendis, sier den nye kjøkkensjefen til Fjordbladet.
 
Sentrum Hotell består av 10 dobbeltrom med inntil 25 sengeplasser.
 
Restauranten har til sammen 62 sitteplasser, og i tillegg er det 34 sitteplasser på uteserveringsplassen.

Forsiden akkurat nå

Til toppen