Nye koster på Bagatelle

Har hentet inn ny kjøkkensjef og restaurantsjef.

Restaurantsjef og sommelier Odd Bergene er allerede varm i trøya som ansvarlig for drift av restauranten og vinkjelleren på Bagatelle.

Bergene startet i jobben i august, da han kom fra stillingen som vinansvarlig og hovmester på Restaurant Baltazar. Han har også jobbet flere sesonger på Solsiden i Oslo, melder Bagatelle i en pressemelding.

Bergene er utdannet vinkelner fra Gastronomisk Institutt i 2005. Han har deltatt i NM for vinkelnere flere ganger, og har også bidratt med vinanbefalinger i boka "Mitt Toscana" av Dag Tjersland.

Mitt Toscana var finalist i årets beste kokebok 2010

Amerikansk import

I juni begynte Derrick Styczek i jobben som konstituert kjøkkensjef ved Bagatelle.

Styczek er fra New York, og er utdannet ved The Culinary Institute of America. Han har tidligere jobbet ved restaurantene The River Café, Quest og Etats-Unis, sistnevnte med en stjerne i Michellinguiden.

Styczek har bidratt i bøkene "Sandwiches of the world" og "Small things savory". Han har også deltatt i det amerikanske matprogrammet "The Best Thing I Ever Ate".

Forsiden akkurat nå

Til toppen