Nytt belgisk øl i Norge

Brewery International AS har lansert det belgiske ølet De Koninck i Norge.

Bryggeriet ble etablert i 1833, og er i dag det eneste bryggeriet i den berømte byen Antwerpen.
De Koninck-bryggeriet har blitt renovert, utbygd og modernisert mange ganger opp gjennom årene. Utviklingen har likevel ikke påvirket stoltheten, lidenskapen, og den fagmessige utførelsen i å lage ølet.

I dag er det fem generasjoner siden oppstarten og det er familien Van den Bogaert som opprettholder bryggeri-tradisjonen nå.

Ølsortene er fyldige og overgjærede aler som er rike på friske og fruktige aromaer. Ølsortene er brygget på naturlige ingredienser av topp kvalitet.
 
De Konick bruker god hvete, den fineste humlen, unik gjær og krystallklart vann, i følge Brewery International.

Dette, kombinert med bryggeriekspertisen, skaper nettopp det kjente og godt likte ølet De Koninck.

Forsiden akkurat nå

Det beste krydderet er salt

Ørjan Dahl Olafsen lager «gull av gråstein» på Kvarøy Saltsyderi. Av så å si helt gratis råvarer dukket ideen om Polarsalt opp, og resultatet er et fingersalt i verdensklasse. Kritthvitt og et uttrykk for det rene vannet i havet her ved Polarsirkelen. Les hele saken

Til toppen