Nytt hotell på Andenes

Lutnes-gården i Andenes sentrum bygges nå om til hotell.

Eier Tore Strøm sier han i første byggetrinn legger opp til 12 rom.
 
- Blir responsen god, har jeg planene klare for utvidelser som kan gi opptil 40 rom, sier Strøm.
 
Skrinlagt
Arbeidet med ombyggingen av gården er i full gang. Det planlagte leilighetsprosjektet er skrinlagt til fordel for et komfortabelt sentrumshotell med kort avstand til alt.
 
Gårdeier Tore Strøm sier han håper å ha hotellet ferdig før påske 2009.
 
Romslig
- Det vi jobber med nå er realisering av første byggetrinn. Denne delen av prosjektet inkluderer ombygging av 2. og 3 etasje som totalt vil inneholde 12 komfortable hotellrom, med flotte flislagte bad og høy standard ellers. Dessuten skal gården bygges på i høyden. Saltak med arker og store vindusflater skal gi kurs- og konferanseavdelingen i den nye toppetasjen et romslig og luftig preg, sier Strøm til Andøyposten.
 
- Booking vil skje gjennom hotellets nettside og fra Teria et steinkast unna. Gjestene vil også få servert frokosten på Teria, sier Strøm.

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen