Nytt konsept på Sola
Brenningen Kaffe & Vinbar er et nytt konsept på Sola Lufthavn.
Redaksjonen
18 Desember 2008 - 16:00
Nyskapningen ligger i den nyoppussede og utvidete innenriksterminalen på Stavanger lufthavn Sola.
I dag presenteres den nye terminalen, og dermed åpnes også Brenningen.
Unikt
- Du vil ikke finne maken på noen andre flyplasser her i landet, sier direktør Ronny Gjøse i UCC.
- Her er det mangfoldet som kommer til å dominere, både hva interiør og kulinariske opplevelser angår. Og vi har innredet deretter. Her finnes behagelige restaurantbord i kombinasjon med barløsninger, pluss avskjermede nisjer der det skal være mulig å trekke seg tilbake og nyte sitt glass i fred og ro. Vi følger opp med et bredt utvalg viner selvsagt. De gode og kjente vinene, pluss noen virkelige perler for ihuga vinkjennere, sier Gjøse til Boarding.no.
Småretter
I Brenningen Kaffe & Vinbar vil gjestene kunne få tapas, antipasti og rustikke baguetter med fyll.
- Våre konsepter er en konsekvens av hva markedet ønsker, og i Rogaland ønsker vi alt fra et rykende ferskt pizzastykke fra Peppes til et godt glass med kvalitetsvin og litt god skinke og ost. Denne bredden vil man nå finne i våre konsepter som nå omhandler Pulpit Rock Café, Westcoast, Pronto Pronto og Barómeter på utlandssiden og vår foodcourt med Peppes Pizza og La Baguette, Brisen Bar og nå vårt nyeste serveringssted Brenningen Kaffe & Vinbar og Pronto Pronto, sier Ronny Gjøse.
Forsiden akkurat nå