Nytt konsept på Sola

Brenningen Kaffe & Vinbar er et nytt konsept på Sola Lufthavn.
Redaksjonen
18 Desember 2008 - 16:00

Nyskapningen ligger i den nyoppussede og utvidete innenriksterminalen på Stavanger lufthavn Sola.
 
I dag presenteres den nye terminalen, og dermed åpnes også Brenningen.
 
Unikt
- Du vil ikke finne maken på noen andre flyplasser her i landet, sier direktør Ronny Gjøse i UCC.
 
- Her er det mangfoldet som kommer til å dominere, både hva interiør og kulinariske opplevelser angår. Og vi har innredet deretter. Her finnes behagelige restaurantbord i kombinasjon med barløsninger, pluss avskjermede nisjer der det skal være mulig å trekke seg tilbake og nyte sitt glass i fred og ro. Vi følger opp med et bredt utvalg viner selvsagt. De gode og kjente vinene, pluss noen virkelige perler for ihuga vinkjennere, sier Gjøse til Boarding.no.
 
Småretter
I Brenningen Kaffe & Vinbar vil gjestene kunne få tapas, antipasti og rustikke baguetter med fyll.
 
- Våre konsepter er en konsekvens av hva markedet ønsker, og i Rogaland ønsker vi alt fra et rykende ferskt pizzastykke fra Peppes til et godt glass med kvalitetsvin og litt god skinke og ost. Denne bredden vil man nå finne i våre konsepter som nå omhandler Pulpit Rock Café, Westcoast, Pronto Pronto og Barómeter på utlandssiden og vår foodcourt med Peppes Pizza og La Baguette, Brisen Bar og nå vårt nyeste serveringssted Brenningen Kaffe & Vinbar og Pronto Pronto, sier Ronny Gjøse.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her