Endelig er den kommet inn på Pollisten, Sveriges største aquavit. I 1891 presenterte sønnen til Olof Peter Anderson denne lyse og lett kryddersterke klassiker for første gang. Det tok over 100 år, så kom den til Norge også. Varenummer 7423 på Vinmonopolet, pris 283,90. Norex presenterer også Tempranillo (Utiel Requena) fra Le Cep Francais 300 cl., bag in box. Horecapris: 226,- Pris Vinmonopolet: 273,70.- Dette nye produktet fra Le Cep Francais kommer fra området Utiel Requena i Spania. Det er 100 prosent Tempranillo, som er Spanias edleste drue. Denne sjarmerende vinen er fruktig og lett å drikke. Passer godt sammen med grillmat og enklere fiskeretter. Har du tenkt på at du kanskje kan ha den som husets vin, spør Norex.
O.P Anderson endelig på Polet
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
By på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenBy på en vårlig rett fra grillen: laks med asparges og sennepsmousseline
Lakseskiver klare til å legge på grillen er en populær ingrediens i fiskedisken. Med asparges og en fyldig og syrlig saus, blir det innetier.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Å lage søndagsmiddagen i en terracottagryte er rett og slett genialt
Bruker du skiver av lammelår, får du en usedvanlig smakfull gryterett som ikke krever mer enn noen strakser av forberedelser.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30
K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.
Les hele saken