Dagens rett

Olivenbakt laks med Tzatziki

Laks står for denne ukens første fiskemåltid. Friskt tilbehør er noe som gir retten en smakfull totalopplevelse. I så måte er tzatziki og en tysk hvitvin med på å sikre at torsdagsmåltidet blir vellykket. All den deilige smaken av beholdes når du baker fisken.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Olivenbakt laks med Tzatziki

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 skiver laks
1 dl olivenolje
1 ts sitronsaft
salt og kajennepepper

Tzatziki:
4 dl TINE Yoghurt Naturell
1 fedd hvitløk, finhakket
1 stk agurk
1 ts Dijon sennep
salt og pepper

Fremgangsmåte

Olje,sitronsaft, salt og kajennepepper blandes og pensles på fiskestykkene.
Bakes i ovn i ca 5 min ved 180°C.

Tzatziki:
Agurken deles i to på langs og innmaten fjernes. Raspes på det groveste og blandes med resten av ingrediensene. Yoghurten kan med fordel legges over i et kaffefilter i ca 15 min slik at tzatzikien blir noe fastere i konsistensen.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen