Ønsker lavere alkohol, velger høy prosent

Britenes interesse for viner med lav alkoholprosent, følges ikke opp i praksis.

Undersøkelser har vist at det er en stigende interesse for viner med lavt alkoholinnhold i Storbritannia. Britene har også fått et mye større utvalg av lavalkohol-viner. Når det kommer til stykket, velger de fleste forbrukere likevel tradisjonelle viner i handlekurven, skriver vinavisen.dk.

En høy prosentandel av britiske vindrikkere oppga tvil om både smak og kvalitet som årsak til at de ikke velger vin med lavt innhold av alkohol.

Nå vil Wine & Spirit Trade Association (WSTA) gjøre mer for informere om at lav alkoholprosent ikke innebærer lav kvalitet.

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen