Dagens rett

Osteform med grønnsaker

Dette er en rett du med letthet kan sette i sammen en sen ettermiddagstime. Mens maten godgjør seg i stekeovnen er det selvsagt fullt mulig å nyte et glass eller to av den spanske rødvinen vi mener skal passe til denne osteretten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Osteform med grønnsaker

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 store poteter, i skiver
½ squash, i tynne skiver
½ aubergine, i tynne skiver
4 tomat, i tynne skiver
3 dl TINE Matfløte
1 grønnsakbuljongterning
1 ts salt
¼ ts malt pepper
4 ss gressløk, finklippet
200 gr Vellagret Norvegia eller annen hvit ost, revet

Fremgangsmåte

Ildfast form. I stekeovnen ved 180 grader i 30-45 minutter.

Legg poteter og alle grønnsakene i en ildfast form. Legg størst haug langs kanten av formen. Kok opp fløte og la buljongterningen løse seg i. Ha i salt, pepper og gressløk.

Bland halvparten av osten i sausen og hell over grønnsakene i formen. Stek retten i vel en halv time, dryss over ost og stek videre til osten har smeltet.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen