Dagens rett

Ostefylte kyllingbryst

Retter av kylling servert i tilknytning til helgen har lenge vært en tradisjon her hjemme. Rimelig fettfritt samtidig som mulighetene til variasjon er enorme. Det gjelder også vinvalget, for kyllingen i seg selv har relativt lite smak. Det hele kommer mer an på hva du velger som tilbehør.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Ostefylte kyllingbryst

Antall porsjoner

2

Ingredienser

2 kyllingbryst
litt smeltet smør tilsatt salt og pepper

Ostefyll:
125 g kremost med urter
eller en annen kremost etter smak
1 ss crème fraîche eller seterrømme

Fremgangsmåte

Rør ost og crème fraîche (rømme) sammen til passe myk konsistens. Løft opp skinnet på brystet og legg inn fyllet med ei skje. Legg kyllingbrystene i ildfast form og stek dem ved 160 °C i ca. 30 minutter. Du kan kontrollere at brystet er ferdig stekt ved å stikke en spiss kniv inn ved vingebenet. Dersom det kommer ut rødlig kjøttsaft kan de steke litt til.

Server ostefylte kyllingbryst med kokt brokkoli og kokte, pressede poteter.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen