Dagens rett

Ostegratinert laks på spinatseng

Hva med litt laks denne uka? Det er ingenting i veien for å nyte gode måltider også midt i uka, selv om du til tider kanskje har knapt med tid til matlaging. De aller fleste av rettene vi anbefaler er rimelig raske å tilberede, og drikkeforslag følger selvsagt alltid med.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Ostegratinert laks på spinatseng

Ingredienser

2 ss flytende margarin
1 banansjalottløk
250 g bladspinat, forvellet
salt og pepper
6 porsjonsstykker beinfri laksefilet
6 soltørkede tomater i olje
2 dl crème fraîche
100 g fetaost
1 dl sorte olivener, gjerne kalamata

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 225 °C. Smør en ildfast form. Skrell og finhakk løken, og bland med spinaten. Smak til med salt og pepper og legg blandingen i formen. Fordel laksestykkene over blandingen. Bland soltørkede tomater, crème fraîche og fetaost med en stavmikser. Smør kremen på lakseskivene. Ha olivener på toppen. La laksen stå 20-30 minutter i ovnen.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen