Dagens rett

Ovnsbakt kyllingfilet med mozzarella

Kylling er umåtelig populært på middagsbordet og dagens rett vil nok falle noen og enhver i smak.

Du kan lage de mest utrolige retter med basis i kylling, fra de enkle hverdagsrettene til de som trenger lang tid og mye omtanke.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Ovnsbakt kyllingfilet med mozzarella

Antall porsjoner

4 - 6

Ingredienser

6 kyllingfileter
1 pose ferdig marinade etter smak
1 pakke mozzarella
8 små tomater
4 vårløk
4 skiver landbrød
4 ss søt chilisaus

Fremgangsmåte

Ha litt olje på to ark bakepapir og legg kyllingfiletene mellom de to arkene. Bank kyllingfiletene lett ut til ca. 1 cm tykkelse.
 
Legg filetene i en plastpose og hell over marinaden.
 
La filetene ligge en stund i marinaden slik at det får trukket til seg godt med smak - gjerne noen timer eller over natten i kjøleskapet.
 
Legg filetene i en ildfast form eller langpanne og legg på skiver med mozzarella og tomater. Dryss over finsnittet vårløk og stek filetene på 200 grader ca. 15 minutter.
 
Kyllingfiletene serveres på en skive landbrød sammen med frisk salat og søt chilisaus.
 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen