Dagens rett

Panert medisterpølse med solbærdip

Hvem har sagt at julemat ikke er spennende?! Her får du en ny opplevelse med den tradisjonelle medisterpølsen.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Panert medisterpølse med solbærdip

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 medisterpølse eller 250 g medisterdeig
1 dl griljermel
½ ts allehånde
1/8 ts cayenne
1 lettpisket egg
1 ss usaltet smør

1 dl solbærsirup, uutblandet
Noen dråper limesaft
1 ss finhakket mynte

Fremgangsmåte

Varm opp sirupen og kok inn litt til tykkere konsistens men ikke så mye at den stivner ved avkjøling. Rør inn limesaft og mynteblader.

Skjær pølsa opp i porsjonsbiter eller form små boller av medisterdeigen. Bland griljermel og krydder.
 
Vend pølsebitene i egg og deretter i melblandingen. Hvis du bruker medisterdeig rulles de i litt hvetemel aller først. Rist av overflødig mel.

Varm smøret og stek gylne. Sett pølsebitene på høykant på en tallerken. Ha solbærdip'en i en eller flere boller.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen