Dagens rett

Pannekaker med epler og bacon

Kjapt, greit og enkelt. Pannekaker er kilde til dagens middagsforslag. Og ordentlig middag blir det når vi fyller dem opp med bacon og epler. Baconet gjør det vanskelig å finne gode vinforslag, men vi forsøker oss likevel på en chilensk hvitvin med litt ekstra fruktsødme.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pannekaker med epler og bacon

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1½ dl hvetemel
5 dl melk
5 egg
½ ts salt

200 g bacon, i biter
2 epler, i båter

Fremgangsmåte

Visp sammen mel, melk, egg og salt. La røren svelle minst 10 minutter. Stek baconet og fres eplene i baonfettet. Stek fire tykke pannekaker på begge sider. Fordel bacon og epler på pannekakene.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du andre flotte pannekakeoppskrifter

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen