Dagens rett

Paprika fylt med tørrfisk

I dagens middagsforslag er tørrfisk utgangspunkt for en spennende rett. Og sammen med en meget passende hvitvin er igjen en velsmakende meny klar for deg.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Paprika fylt med tørrfisk

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 gr utbløtt tørrfisk
2 løk
4 paprika
75 g ris (1 dl kokt)
100 g bacon
1 hvitløksfedd
5 ss olivenolje

Fremgangsmåte

Rens tørrfisken for skinn og bein og skjær den i små biter. Kok fisken i vann. Varm olje i en stekepanne og tilsett bacon skåret i terninger og finhakket løk. Ha i den kokte fisken. Tilsett salt og pepper og nesten ferdig kokt ris samt 1 fedd hvitløk. Rør om.

Skjær av toppen på paprikaene og rens dem godt innvendig. Ha fyllet i paprikaene og hell over litt olje. Sett dem i en form og stek dem i en varm ovn til paprikaene er passe myke.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen