Dagens rett

Paprika kan brukes til mer enn du tror

Ekstra morsom blirmiddagen om du bruker paprika i flere farger. Retten er veldig lett å lage når du følger denne oppskriften.

Du kan selvsagt erstatte fyllet med rester fra kjøleskapet eller velge en helvegetarisk vri. Da er linser et veldig godt alternativ. Det blir garantert godt mottatt, også av de kjøttavhengige.

Flere gode grønnsaksretter finner du her

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Fylt paprika

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

400 g kyllingkjøttdeig
1 hakket løk
1 ts salt
¼ ts pepper
1 ts chilipulver
½ ts pepper
2 ss hakkede friske urter (feks; rosmarin, basilikum, timian)
2 dl fetaost
2 dl fløte blandet med 1 ss soyasaus
4 paprika i valgfrie farger

Fremgangsmåte

Skjær av toppen på paprikaene og fjern frøene.

Fres løk og kjøttdeig i panne med litt olje. Dryss over krydder.

Legg paprikaene i en stor ildfast form og fyll dem med stekt kjøttdeig og fetaost.

Hell litt fløte over hver av dem, og dryss revet ost på toppen.

Sett formen i ovnen ved 200 grader, og stek i ca. 20 minutter. Server med pasta eller brød.

Flere gode grønnsaksretter finner du her

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen