Dagens rett

Påskepai

Påskepai bør, som navnet tilsier, være en perfekt og enkel middag - uansett om du er hjemme eller på tur. Spansk hvitvin er forslaget for vinglasset.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Påskepai

Ingredienser

Paibunn:
150 g smør
200 g hvetemel
2 ss vann

Fyll:
ca. 400 g grillet kylling
1 pk. bacon (ca. 150 g)
1 løk
3 dl melk
5 egg
½ pk. frossen spinat
1 ts salt
½ ts pepper
ca. 1 dl revet ost

Fremgangsmåte

Smuldre smør og mel og tilsett vann til smidig deig. Dekk bunnen av en paiform med deigen og stek den i ca. 15 minutter ved 200 °C.

Klipp bacon i biter og finhakk løk. Fres det i en panne. Skjær kyllingfilet i biter. Fordel alt godt på den forstekte paibunnen. Hell over sammenvispet egg, melk, tint spinat, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen. Stek paien videre i ca. 25 minutter, eller til den er gyllenbrun. Server paien lun med en god salat til.

Foto: Bengt Wilson

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen