Påskepai

Påskepai bør, som navnet tilsier, være en perfekt og enkel middag - uansett om du er hjemme eller på tur. Spansk hvitvin er forslaget for vinglasset.

Påskepai

Ingredienser

Paibunn:
150 g smør
200 g hvetemel
2 ss vann

Fyll:
ca. 400 g grillet kylling
1 pk. bacon (ca. 150 g)
1 løk
3 dl melk
5 egg
½ pk. frossen spinat
1 ts salt
½ ts pepper
ca. 1 dl revet ost

Fremgangsmåte

Smuldre smør og mel og tilsett vann til smidig deig. Dekk bunnen av en paiform med deigen og stek den i ca. 15 minutter ved 200 °C.

Klipp bacon i biter og finhakk løk. Fres det i en panne. Skjær kyllingfilet i biter. Fordel alt godt på den forstekte paibunnen. Hell over sammenvispet egg, melk, tint spinat, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen. Stek paien videre i ca. 25 minutter, eller til den er gyllenbrun. Server paien lun med en god salat til.

Foto: Bengt Wilson

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.

Forsiden akkurat nå

Til toppen