Påskevin på taxfree

Kjøp gjerne med deg en av hver av disse gran reservaene.

Montecillo Gran Reserva 2007 (7536)
til 99 kroner på taxfree koster 111 kroner mindre enn på polet. Altså et regelrett kupp. Kjøp så mange du kan, for den er en veldig god lagringskandidat.
(OBS! Fra 1. april 2012 er prisen endret til kr. 149,00 på taxfree)

Paternina Conde de los Andes Gran Reserva 2004 som ikke er tilgjengelig på polet, er med en taxfree-pris på kroner 115, billigere enn i utlandet.

Tradisjonell vs moderne

Til felles har de at de passer perfekt til påskemenyen . Den siste og «eldste» er i en veldig tradisjonell rioja-stil med modne bærtoner, krydder, stall og lær samt en touch av kjeller, fin syre og bløte tanniner (87p). Med andre ord, svært velegnet for påskelammet, enten det serveres som lammelår eller som lammesteik.

Den andre er mer konsentrert og moderne i stilen, med mørkere bærfrukt, eksotisk preg, gode tanniner, fin saftighet og god frukt i ettersmaken. Den fungerer svært godt sammen med biff eller vilt:

 

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Til toppen