Dagens rett

Pasta fra Middelhavet

En sommerlig pastarett blir starten på denne ukens middagstips. Friskt og deilig, og ikke alt for mettende. Selv om det er greske antydninger i retten blir vinvalget likevel franskt. En rødvin fra det sydligste Frankrike er nemlig vårt forslag til denne retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pasta fra Middelhavet

Antall porsjoner

4

Ingredienser

300 g pasta
1 stk. sitron
1 ss frisk mynte, hakket
½ dl olivenolje
½ ts salt
1 krm grovmalt sort pepper
200 g fetaost, i terninger
2 dl sorte oliven, gjerne med kjerne
ruccolasalat

Fremgangsmåte

Riv sitronskall i fine strimler. Pass på slik at det hvite ikke kommer med, for da blir oljen besk.

Bland sitronskall, mynte, olivenolje, salt og pepper.

Kok pastaen som anvist på pakken. Fordel oljeblandingen over pastaen. Server med feta, oliven og ruccola. Litt brød smaker også godt til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen