Dagens rett

Pasta med crème fraîche

Pepperoni forbinder vi gjerne med pizza, men i dagens middagstips er det en annen italiensk rett retter oss mot. Pasta kan nemlig forenes med mye og, ikke minst, dertil naturlig tilbehør sterkere smak. Rødvin er naturlig drikke til alt dette.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pasta med crème fraîche

Antall porsjoner

4

Ingredienser

300 g pepperonipølse
250 g pasta
1 stk. grønn paprika
1 stk. liten purre
3 båt hvitløk
1 ss olivenolje
1 beger crème fraîche
1 dl kjøttbuljong (utblandet)
2 ss finhakket frisk kruspersille
1 ts pepper

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisningen på pakken.

Rist pepperoniskivene i stekepanna på middels varme, til de blir brune i kantene. Legg til side.

Del paprika i staver, purre i ringer og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke og myke.

Rør inn crème fraîche og hell over buljong. La sausen småkoke i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper.

Hell sausen over pastaen og bland inn pepperoniskivene til slutt. Dryss over persille.

Serveres med frisk salat.

Sendt inn av

Foto: Kai Nordrum

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen