Dagens rett

Pasta med creme fraiche

Vi håper du liker pasta for det er en rett vi serverer deg relativt hyppig. Selvfølgelig er ingrediensene varierte, og vinvalget likeså. Men det skader vel ikke å gjenta en sikker vinner? Som i dag hvor retten følges av en svært passende og meget flott hvitvin fra Spanias nordligste vinområde.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pasta med creme fraiche

Antall porsjoner

4

Ingredienser

300 g pepperoni i skiver
250 g pasta
1 grønn paprika
1 liten purre
3 båter hvitløk
1 ss olivenolje
1 beger boks crème fraiche
1 dl buljong (vann+buljonterning)
2 ss finhakket persille
1 ts pepper

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisningen på pakken. Rist pepperoniskivene i stekepanna på middels varme, til de blir brune i kantene. Legg til side.

Del paprika i staver, purre i ringer og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke og myke.

Rør inn crème fraîche og hell over buljong. La sausen småkoke i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper.

Hell sausen over pastaen og bland inn pepperoniskivene til slutt. Dryss over persille.

Serveres med frisk salat.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere pastaretter fra Apéritifs Kokebok

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen