Dagens rett

Pasta med kylling og reker

Pasta er raskt og enkelt å tilberede. Like enkelt er det å klargjøre kyllingfileter og rekene som inngår i oppskriften. Og det passer jo svært så bra etter en lang og sikkert strevsom uke. Og dagens vinforslag er til å få vann i munnen av; en herlig spansk hvitvin fra Navarra. God helg!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pasta med kylling og reker

Antall porsjoner

4

Ingredienser

½  kg fersk pasta, kokes som det står på pakken.
300  g kyllingfilét i strimler
150 g rensede reker
 
2 pk wok grønnsaker (eller paprika, løk, purre, brokkoli, kål, gulrot, alt i strimler)
2 cm hakket fersk ingefær
2 fedd hvitløk hakket
1 rød chili hakket
1 dl soya saus
4 ss hoi sin saus eller oystersaus
2 ts sesamolje
olje til steking
salt og pepper
 
hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

Begynn med å steke kyllingen og ha så i alle grønnsakene.

Ha deretter i soya saus, hoi sin eller oyster saus, sesam olje og reker. Smak til med salt og pepper.
 
Anrett kokt pasta på tallerkenen og legg wokblandingen over.  Dryss over hakket koriander ved servering.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen